Familieliv – et online fællesskab

Familieliv – en gave og en udfordring 

Peer2peer.dk byder på mange forskellige fællesskaber og grupper for personer, som alle har kæmpet med forskellige udfordringer i deres liv. En del af vores fællesskaber handler om familieliv – især det, der er lidt anderledes eller svært. Kom ind og snak om børneopdragelse og forældreskab, regnbuefamillier, sammenbragte familier – og om samlivsophør og skilsmisse med andre, der kender til din situation fra deres eget liv. 

Vi har også grupper, der handler om nogle af de ting, der kan udfordre familielivet; Traumer, misbrug, psykisk sårbarhed og meget mere. 

Vi er ikke et behandlingstilbud og tilbyder ingen former for behandling. Vores projekt er rent Peer-to-Peer og hjælp til selvhjælp, hvor vores medlemmer har mulighed for at finde andre at knytte venskaber gennem fælles erfaringer med, eller som man kan støtte sig op ad eller hente inspiration hos i det daglige.

Medlemskab af ovennævnte fællesskaber kræver et mindre kontingent, som går ubeskåret til de forskellige fællesskaber via foreningens arbejde og til f.eks. serverleje, hardware, software, PR m.v.

Peer2Peer.dk drives af sårbare for sårbare og har 25 års erfaring med online fællesskaber for udsatte.

Aktuelle grupper i kategorien