Grupper | Peer-to-Peer Fællesskabet

Velkommen til Grupper på Peer2peer.dk

Grupper på Peer-to-Peer Fællesskabet er frirummet for dig, der har oplevet livsomvæltende og traumatiserende begivenheder i dit liv, hvad enten det handler om fysisk eller psykisk sygdom og handicap, misbrugsproblematikker, samlivsophør, en hård barndom, sorg, hjemløshed eller andet – mangler du lige præcis din gruppe, opretter vi den for dig.

For at det hele ikke skal  handle om svære ting, har vi også grupper, der handler om interesser, f.eks. håndarbejde, sport, foto, musik etc. – og for højtider; jul, nytår og påske.

Det hele handler om at få det bedre – og vi tror på, at man lettere kommer over og lever med svære ting i livet, når man er i et trygt forum, hvor man ved, andre forstår én.

Du har mulighed for at være 100 % anonym, hvis dette ønskes.

Vi har et fælles forum samt åbne, lukkede og hemmelige grupper, alt efter hvor følsomt et emne, der er tale om.

Du kan vælge, kun at være med i et par grupper, der er relevante for dig – eller at få adgang til hele fællesskabet og mingle på kryds og tværs med andre, der også kender til, at der af og til er bump på vejen her i livet. Vi har medlemskaber, der dækker alle behov.

Peer2Peer.dk tilbyder gruppechat og individuel chat, blogfunktion, forumdebat, deling af fotos, digte etc. og meget, meget mere.

Vi håber, du er blevet nysgerrig på, hvad vi har at byde på.