Hvordan bliver jeg frivillig?

Når vi har en ledig stilling eller søger medhjælpere, lavere vi et opslag, hvor interesserede har mulighed for at henvende sig. Som udgangspunkt vælger vi frivillige ud fra historik på hjemmesiden. 

Vi har mange grupper og fællesskaber, hvor vi pt. godt kan bruge hjælp og frivillige moderatorer. Hvis du gerne vil hjælpe med at drive et fællesskab, er du velkommen til at skrive til os på support@peer2peer.dk. Beskriv dig selv, hvorfor du gerne vil hjælpe med at drive fællesskabet/gruppen og hvad, du kan bidrage med. Kunne du, ud over moderation af en gruppe / et fællesskab, tænke dig at hjælpe med support af hjemmesiden, med at arrangere irl events eller noget helt tredje, så henvend dig gerne.

Vi er altid på udkig efter personer, som udviser initiativ, vedholdenhed og interesse i at skabe noget til gavn for andre på hjemmesiden. Vi tilbyder ikke løn, dog kan der over tid og alt efter, hvad der er af interesse og ideer til de forskellige grupper, blive udbetalt honorarer eller økonomisk hjælp til gruppens eventudgifter, f.eks. til kørsel, billetter, mad, leje af lokaler eller drikkevarer. Kontakt os altid med budget og gem samtlige bilag, såfremt vi har lavet en skriftlig aftale om økonomisk hjælp, da de skal indgå i vores regnskaber, for at vi kan udbetale honorarer eller dække udgifter i forbindelse med arrangementet eller deltagelse deri.

Vi fremsender altid en officiel skriftligt aftale/kontrakt i underskrevet tilstand, før en aftale er bindende.