Peer-medarbejder, recovery-mentor, medarbejder med brugerbaggrund – online fællesskab

Mød andre der arbejder lønnet eller frivilligt med afsæt i levede erfaringer

Peer2peer.dk byder på mange forskellige fællesskaber og grupper for personer, som alle har kæmpet med forskellige udfordringer i deres liv. En del af vores fællesskaber henvender sig til psykisk sårbare – den del af siden, der tidligere var kendt som Sindnet.dk. Vi har også grupper for pårørende, der gerne vil være bedre til at støtte og forstå psykisk sårbarhed.

I vores Peer-to-Peer fællesskab findes bl.a. grupper for dig, der er kommet videre og lever med din sårbarhed på en måde, der gør, at du som peer kan understøtte andres recovery-proces. Gruppen her er for dig, der er i gang med, eller har har taget, en peer-uddannelse og arbejder lønnet eller frivilligt som peer-medarbejder. 

Vores projekt er rent Peer-to-Peer og hjælp til selvhjælp, hvor vores medlemmer har mulighed for at finde andre at knytte venskaber gennem fælles erfaringer med, eller som man kan støtte sig op ad eller hente inspiration hos i det daglige. Vi er ikke tilknyttet andre organisationer for peers, udover at vi meget gerne samarbejder, og vi lægger ikke vægt på, hvilken peer-uddannelse, du har taget – hvis nogen. Hovedsagen er, at du arbejder lønnet eller frivilligt med peer-støtte. 

Medlemskab af ovennævnte fællesskaber kræver et mindre kontingent, som går ubeskåret til de forskellige fællesskaber via foreningens arbejde og til f.eks. serverleje, hardware, software, PR m.v.

Peer2Peer.dk drives af sårbare for sårbare og har 25 års erfaring med online fællesskaber for udsatte.

Aktuelle grupper i kategorien