Fra udsat til værdsat
- Med 25+ år på bagen (under navnet Sindnet.dk) er vi Danmarks ældste Peer-to-Peer fællesskab på Internettet. Via Peer2peer.dk tilbyder vi i dag personer, der har oplevet livsomvæltende kriser og/eller fysisk eller psykisk sygdom, vold, overgreb, svære relationer m.v. at møde andre som har gennemlevet lignende svære livsvilkår, til at støtte sig op ad i egen recoveryproces.

Kom ind og mød ligestillede
- Vi har mange målrettede Peer-to-Peer fællesskaber på vores hjemmeside, både for personer med psykiatriske problemstillinger og diagnoser men vi og vores samarbejdspartnere byder også på mange spændende netværksgrupper, fora, private og åbne chatrum, blogs, fotoalbums, IRL events og meget mere.

Sindslidendes Netværk - Sindnet.dk

For at få gavn af Peer to Peer fællesskabet, er det nødvendigt med et P2P medlemskab. Vi har flere typer af medlemskab, du kan vælge mellem. Ved kontingentkrævende medlemskaber går eventuelle kontingenter ubeskåret til støtteforeningen bag projektet, hvor midlerne anvendes til drift og videreudvikling af Peer to Peer Fællesskabet, f.eks. i form af software, hardware, PR, serverleje m.v. Det er foreningen Peer to Peer, som driver hjemmesiden. (Mail: support@peer2peer.dk | CVR: DK29645744).

Sindnet flytter ind hos Peer to Peer Fællesskabet​

“Jeg har drevet Sindslidendes Netværk i 25+ år og ved, hvor hårdt og vanskeligt det kan være at drive et sådant community online. Peer to Peer Fællesskabet er en fantastisk mulighed for andre foreninger og brugersammenslutninger, som gerne vil tilbyde sine medlemmer et trygt og brugbart sted at mødes og mingle online.”  – Claus Antony Bang Andersen, initiativtager og udvikler af Sindslidendes Netværk – Sindnet.dk.

I 2022 flytter hjemmesiden Sindnet.dk ind på Peer2peer.dk, hvor der samtidig åbnes for kommunikation og erfaringsdeling med en bredere vifte af målgrupper, som alle besidder forskellige former for peer-erfaring, og som alle kan have gavn af at møde andre i samme båd uanset hvor langt, den enkelte er kommet i sin recovery proces. 

Fællesskabet tilbyder desuden en mulighed, for andre etablerede foreninger og netværk med/uden IRL fællesskaber så de kan tilmelde sig og få deres egen gruppe/base i det online peer-to-peer fællesskab, hvor der tilbydes mange åbne og lukkede netværksgrupper og chats. På den måde kan vi alle hver især nå bredere ud – win/win for hinandens medlemmer og de forskellige foreninger, som får mulighed for at udbrede kendskab til egne formål, tilbud, events osv.”

Peer-to-Peer Fællesskabet - Sammen ONLINE hver for sig

Du kan støtte dig op ad dine Peer to Peer venskaber, uanset hvor du befinder dig

Du har altid mulighed for at række ud til dine venner på Peer2peer.dk, og det gælder, hvad enten du har brug for opbakning under en indlæggelse eller  føler dig angst eller ensom, når du sidder i toget og er på vej hjem fra en ferie. Vores platform virker nemlig på alle nyere computere, mobiltelefoner og tablets, så længe du har adgang til Internettet fra den enhed, du benytter.

Bliv en del af Peer-to-Peer Fællesskabet

Skal jeres forening / brugernetværk være med?

Mangler I en platform online?

Har I en forening, klub eller anden form for brugernetværk, og mangler I erfaring eller økonomi til at drive og vedligeholde en online platform med fora, modereret chat, intern kommunikation osv., tilbyder vi et yderst fordelagtigt win/win samarbejde, hvor vi bl.a. stiller vores ekspertise og online platform til rådighed for jer, jeres fællesskab og alle jeres medlemmer. Læs mere her.

Platformen indeholder

  • Egen gruppe
  • Debatforum
  • Adgang til chat
  • Intern kommunikation
  • Udbredelse af kendskab
  • Deling af events
  • Foredrag via Zoom
  • Fotoalbums
  • Adgang til fællesskabet
  • Og meget mere…
I redede mit liv
I redede mit liv
Læs mere
Jeg havde det rigtigt dårligt i en periode og fandt en dag vej her ind. Efter noget tid blev min psykiske lidelse for meget og jeg forsøgte at tage mit eget liv. Sindnet's admins reagerede hurtigt og jeg overlevede mit selvmordsforsøg. I dag har jeg fået det godt igen og er kommet videre. Tak <3
Ingen fordomme - I like!
Ingen fordomme - I like!
Læs mere
Jeg er rigitg glad for at chatte på hjemmesiden. Der er altid blevet taget godt i mod mig og jeg hygger mig rigtig meget. Det fede er, at har jeg en dårlig dag er der altid en der kan muntre mig op igen! Giver 4 af 5 stjerner - Den 5. mangler fordi der chatten var i udu hen over nytåret 2021 :p
Jeg kigger stadig ind....
Jeg kigger stadig ind....
Læs mere
Hej alle, jeg har været medlem i over 15 år og brugt siden rigtig meget. Jeg havde ikke troet jeg skulle finde kærligheden herinde, for det var slet ikke det jeg søgte. Ville bare gerne møde andre der forstod mig og det jeg havde været ude for... Men pludseligt sagde det BANG og nu er jeg i et forhold med min bedste chatven fra siden...
Tidligere
Næste
Træt af censur
Træt af censur
Læs mere
Jeg bruger meget tid herinde og i forummet. Og jeg har også mødt mange venner her og haft en masse gode oplevelser. Men synes det er træls når der er censur f.eks. i debatten. Jeg ved godt grænsen ska gå et sted osv. Men gad godt der var et forum uden moderation på. Så kan dem der kan lide en hård tone jo gå derind for os selv
Jeg er tidligere frivillig
Jeg er tidligere frivillig
Læs mere
Da jeg var omkring 20 fik jeg en svær diagnose og savnede at møde ligestillede. Jeg søgte på nettet og fandt frem til Claus som havde lavet Sindnet da han selv fik en diagnose. Det var gennem ham jeg oprettede en profil og senere blev frivillig moderator (superbruger, hed det dengang).Jeg bruger ikke siden mere, men flot er den blevet!
Tak til jer
Tak til jer
Læs mere
Jeg er glad for I gør så meget for jeres medmennesker. Jeg ved at jer blandt adminteamet selv slås med svære ting og ikke altid har haft det nemt. Så stor repsekt og ros fra mig til jer 😀
Tidligere
Næste
Peer to Peer
Peer to Peer
Læs mere
Jeg troede P2P var noget fildeling kun, men gennem Sindnet fandt jeg ud af, at det også er personer som har gjort sig dyrtkøbt livserfaringer som de har lært at vende til noget positivt og bruge dem som en hjælp for andre i samme situation. Jeg er helt vild med den tankegang. Så fedt I lige fik åbnet mine øjne 😀
Anonym
Anonym
Læs mere
Hej med jer det er en god side har brugt sindnet meget... Jeg har mødt en masse flink folk på både chat og til arrangementer hvor vi har mødtes nogle stykker.. Knus....
Det bedste sted at hænge ud
Det bedste sted at hænge ud
Læs mere
Jeg har profil rigitg mange stede rpå nettet og har brugt mange mange mange timer online. Jeg ender altid med et smut herforbi inden jeg logger af og hopper i seng. Det er nærmest blevet en vane, fordi mine venner herinde bare er helt umulige at undvære for længe af gangen! Jeg elsker jer med-peers :p :p :p
Tidligere
Næste

Claus, administrator
Forud for sin tid så Claus potentialet i Internettet og de muligheder for kontakt, der lå gemt dér for både ham selv og de mange andre, som dengang og i fremtiden ville blive ramt af psykiatriske problem-stillinger med isolation og ensomhed til følge. Peer2peer.dk er en videreudvikling af Sindnet.dk, som Claus gennem tiden har modtaget stor hæder, ros og priser for. Claus er både initiativtager og udvikler af konceptet.

Gry

Gry, administrator
Gry har siden 2003 arbejdet både lønnet og frivilligt ud fra sin brugerbaggrund i psykiatrien – længe før, nogen vidste, hvad peers og recovery var for noget. I 2008 fandt hun ind på Sindnet.dk og er blevet hængende lige siden. I 2016 tog hun peer-uddannelsen i Randers. Gry har et meget stort netværk og brænder for at understøtte andres recoveryproces. Hun er fundraiser og administrator på Peer2Peer.dk. Gry er formand i foreningen.

Gitte

Gitte, moderator
I godt og vel 20 år har Gitte været en vigtig del af vores admin-team og en uvurderlig hjælp i vores online fællesskab. Har du gennem tiden lagt vejen forbi vores chatrum, er du helt sikkert stødt på Gitte. Hun er altid med på en lytter og giver gerne gode råd i brugen af hjemmesiden. Gitte er vores faste chat-moderator og gør sit bedste i at skabe et rart og trygt miljø for alle. Gitte elsker at bage og være kreativ.

Julie

Julie, moderator
Julie er et fantastisk bekendtskab. Hun er hjælpsom og venlig af natur. Og så er hun en vigtig hjælp, når det kommer til moderation af indhold, hvor hun bl.a. hjælper til med at forhindre upassende indhold og opførsel, spam, svindlere fra udlandet, ulovligt indhold samt usande profiler osv. Julie er fotograf og forfatter og har skrevet både børnebøger og bøger om at leve med psykisk sårbarhed.

Peer-to-Peer Fællesskabet – Sociale aktiviteter og sammenhold både online og IRL siden 1997
Peer2peer.dk – et landsdækkende socialt fællesskab, drevet af Foreningen Peer to Peer (CVR: 29645744)