Gavekort & Rabatkoder

Vedr. gavekort & rabatkoder

Har du modtaget et gavekort, vundet et medlemskab i en konkurence eller har du bare fået en rabatkode fra en ven/veninde som tænkte at Peer to Peer Fællesskabet var noget for dig, så er det vigtigt, at du indtaster koden i rabatkode feltet under bestilling af henholdsvist Pro eller Ultra medlemskab. 

En rabatkode til x antal måneders Pro medlemskab virker kun ved bestilling af Pro i tilsvarende antal måneder og en rabatkode til Ultra, virker på samme vis kun til bestilling af Ultra i tilsvarende antal måneder.

Vedr. udleverede klubkoder

Er du medlem af en klub eller forening der har henvist dig til Peer to Peer fællesskabet og bedt dig oprette dig vha. en klubkode, er det vigtigt at du indtaster koden når du bliver bedt om det.

Når du benytter den udleverede klubkode, tilmeldes du nemlig automatisk jeres forenings gruppe her på siden, hvor jeres bestyrelse allerede har forhandlet nogle gode medlemsfordele som f.eks. gratis medlemskab eller særligere funktioner forbeholdt jeres forenings medlemmer.

Via klubkoden får jeres bestyrelse også besked om, at du har oprettet dig her på siden og at du nu indgår i jeres gruppe, hvor andre af jeres forenings medlemmer, ligeledes får besked, så I kan mingle, chatte, debattere osv.